Trinity TV

trinityTrinity TV s-a născut din viziunea unei familii dornice să-l slujească şi să-l facă cunoscut pe Acela care dă viaţa, pacea şi liniştea, Acela în numele căruia avem mântuirea. Numele Lui este mai presus de orice nume: Isus Hristos, Domnul Domnilor şi Împăratul Împăraţilor, singurul fiu al lui Dumnezeu, pe care l-a dat la moarte pe cruce pentru noi pentru ca oricine crede in El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.

Au primit viziunea în Dublin, Irlanda, au ascultat glasul Domnului pas cu pas şi s-au întors acolo de unde au plecat, în România.

Trinity este cuvântul complex al lui Dumnezeu Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, Trinitatea care apare de la creaţie şi care va ramâne veşnic.

Viziunea este de a duce vestea bună a Evangheliei în casele românilor de pretutindeni, astfel încăt orice român să audă adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu dătător de viaţă, cuvântul sfânt Isus Hristos care s-a făcut trup pentru noi şi a venit în lumea noastră ca să vindece şi să mântuiască pe toţi acei care-l vor primi.

Lăsând la o parte religia şi tradiţiile, această viziune media vine în ajutorul acelora care au nevoie de Dumnezeu, îl caută şi nu ştiu unde să îl găsească, să-l simtă şi să aibă o părtăşie personală cu el.

Credem că chemările pe care Dumnezeu le face în zilele noastre prin televiziune, radio, internet, media în general sunt chemări pe care le face înainte de întoarcerea Domnului Isus pe norii cerului, sunt chemări la pocăinţă, la viaţa veşnică, sunt chemări în Impărăţia lui Dumnezeu pe care le face prin Fiul Său.

 

Darius si Rebeca Buda – fondatorii organizatiei

Mai multe informatii gasiti pe site-ul

www.trinitytv.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.